0 Flares 0 Flares ×

Unelma Itsestä Online -valmennus on ainutlaatuinen nettivalmennus Suomessa, jossa yhdessä hyvinvoiden saavutamme tavoitteemme sekä opimme uutta.

Oletko valmis nostamaan hyvinvointisi uudelle tasolle?

Unelma Itsestä Online -valmennuksessa kuljetaan yhdessä ryhmän kanssa neljän kuukauden ajan kohti omaa tavoitetta ja rakennetaan pysyvä hyvinvointia tukeva elämäntapa.

Online -valmennukseen jokaisen on helppo tulla mukaan. Etenemme viikon kerrallaan yhdessä ryhmän kanssa kohti Unelmaa Itsestä.

Saat treenisuunnitelmat ja ruokailusuunnitelmat, joiden avulla voida erinomaisesti. Opit paljon uutta terveellisestä liikkumisesta ja syömisestä. Saat inspiraatiota tehdä unelmistasi totta ja rohkeutta olla oma itsesi.

Valmennusohjelmassa on erilaisia vaihtoehtoja liikkua ja syödä terveellisesti, joten tavoitteesi ja lähtökohtasi voi käytännössä olla mikä vain. Tärkeintä on tahto voida entistä paremmin. Ohjelman aikana kasvatat hyvää oloasi ja kuljet kohti tavoitteitasi.

Varaa paikkasi nyt!

Varaa paikkasi

Online valmennusohjelma sisältää

  • Yhteisen ryhmän, jossa pääset osallistumaan keskusteluihin haluamallasi tavalla. Yhdessä pidämme motivaatiota yllä, jaamme kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia. Ryhmä on kannustava väylä pysyä aktiivisena koko 4 kuukautta ja siitä eteenpäin.
  • Etenemme viikko kerrallaan vaihtuvan aiheen kanssa sinulle tehtyjen videoiden avulla. Saat omat tunnukset Unelma Itsestä sivulle, johon päivittyy uusi aihe ja siihen kuuluvat materiaalit kerran viikossa.
  • UUTUUS Online -valmennus sisältää nyt 4 live -ryhmävalmennusta netissä. Nämä tapaamiset inspiroivat sekä juurruttavat sinua olemaan se mistä unelmoit. Saat tapaamisissa syventävää tietoa, aitoa läsnäoloa, uusia tuttavuuksia ja voit tahtoessasi esittää kysymyksiä. Ohjelman aikana voit koska tahansa esittää kysymyksiä valmentajalle ja saat näin tukea sinua askarruttaviin asioihin.
  • Online valmennusohjelmassa saat käyttöösi erilaisia treeniohjelmia joista valita omaan tilanteeseen itselle sopiva vaihtoehto. Saat selkeät ohjeistukset oikeanlaisen treenin löytämiseen ja voit myös hyödyntää muita ohjelmia ajatellen tulevaisuuden liikuntaharrastustasi.
  • Saat tietoa terveellisesti syömisestä sekä reseptejä. Tavoitteemme on oppia valitsemaan hyviä ruokia ja syömään hyvin läpi koko elämän. Käymme läpi tunnesyömistä ja muita syömiseen vaikuttavia asioita.
  • Saat omaksesi valmennusohjelmaan suunnitellun työkirjan, jossa samoilla sivuilla treenipäiväkirja, tavoitteen seuranta sekä viikottaiset ja kuukausittaiset tehtävät/focus alueet. Työkirja etenee viikko kerrallaan uusien tehtävien myötä, joiden kokemuksia ja oivalluksia jaamme ryhmän yhteisillä sivuilla. Käsittelemme kirjassa monia liikuntaa, ravintoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia koskevia asioita. Valmennamme itsestämme parhaita puolia esiin.

Online -valmennus sopii jokaiselle joka vielä epäilee hyvinvointiansa, polkee paikallaan tavoitteidensa kanssa tai jokaiselle joka tahtoo nostaa omaa säteilyänsä seuraavalle tasolle.

Valmennus sopii myös erinomaisesti jo monia ehostuskuureja kokeilleille. Kun tahdot tuloksia, tietoa ja inspiraatiota, tervetuloa mukaan!

Seuraava ryhmä alkaa 4.9.2017 ja paikat täytetään nyt.

Lähde rohkeasti mukaan viettämään loistavaa uutta vuotta yhdessä! Varmista pääsysi ryhmään varaamalla paikkasi nyt!

Varaa paikkasi

Varaa paikkasi nyt!