1 Flares 1 Flares ×

”EN KESTÄ! Sain valmennuksesta sen mitä hain ja paljon enemmän!”

Saavuta tavoitteesi liikunnan, ravinnon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suhteen.

Unelma Itsestä -valmennukset valmentavat sinut elämään täyttä elämää.

Unelma Itsestä on ainutlaatuinen valmennus  Suomessa. Valmennuksessa otetaan huomioon yksilö sekä yksilön hyvinvointi jatkumona ja kokonaisvaltaisena pohjana elämälle. Hyvinvointi on meidän jokaisen luonnollinen olotila elää.

Valmennus vie sinut omaan ytimeesi.

Valmennusohjelmassa keskitytään löytämään ne keinot, joilla saa liikkumisesta intohimon, syömisestä terveellisen elämäntavan ja rohkeuden toteuttaa omia unelmia sekä loistaa omassa elämässä. Teemme sinun unelmasi mahdolliseksi.

Hyvinvointi on luonnollinen tila ja jokaisen saavutettavissa. Nyt on sinun aikasi elää täyttä elämää ja enemmän!

Minkälainen valmennus sopii sinulle tähän hetkeen?

Unelma Itsestä -valmennusohjelmat ovat tarkoitettu ikää katsomatta naisille, jotka eivät halua tyytyä elämässäänsä vähempään kuin mitä se parhaimmillaan voisi olla. Hyvinvointia lähestytään terveellisistä arvoista ja yksilöä kunnioittavasta näkökulmasta.

Valmennus on ensisijaisesti tarkoitettu täysi-ikäisille naisille. Mikäli olet iältäsi alle 18-vuotias ja tahdot mukaan valmennuksiin, ota ensin henkilökohtaisesti yhteyttä valmentajaan.

Ilmoittaudu mukaan nyt 4.9.17. alkavaan Online -valmennukseen tai aloitta vaikka tänään henkilökohtaisessa valmennuksessa. Varmista paikkasi, ja varaa se nyt!

Unelma Itsestä Online

199

Unelma Itsestä henkilökohtainen valmennus

270

Unelma Itsestä Työkirja

32

Katso kokemuksia valmennuksesta

Katso kokemukset